Privatlivspolitik

2.1. Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller tilmelder dig til vores seminar, eller i øvrigt bruger vores services så som udfyldelsen af Arbingers indstillingstest.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på i forhold til vores site.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, virksomhedsadresse Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til et af vores seminar, eller ved udfyldelse af vores indstillingstest.

2.2. Personoplysninger

Arbinger indsamler aldrig proaktivt personoplysninger. Kun hvis du har givet os dine oplysninger, fx gennem tilmelding til vores nyhedsbrev, anmodet om invitation til seminar, eller registreret dig på vores online indstillingstest, behandler vi personoplysninger.

Vi bruger udelukkende dine personoplysninger til at gennemføre den service, som oplysningerne er registreret i forbindelse med. Ved udfyldelse af Indstillingstesten, bliver dine persondata opbevaret hos Arbinger Institute i USA.

2.3. Beskyttelse af personoplysninger

Dine personlige oplysninger skal ifølge lovgivningen opbevares sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine personlige oplysninger på sikre og certificerede IT-systemer med restriktiv adgang, der er placeret i kontrollerede faciliteter i Danmark. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om dine brugeroplysninger håndteres forsvarligt og følger dine rettigheder som bruger.

Ved dataoverførsler bruges sikrede FTP-servere. For at sikre os bedst muligt mod brugere der uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Data sendes i øvrigt altid krypterede.

2.4. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

2.5. Formål

Personlige oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, for at kunne levere de services, lige netop du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

2.6. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til formålet. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der er godkendte af EU og kan garantere dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Dog vil oplysninger afgivet i forbindelse med Indstillingstesten blive sikkert opbevaret hos Arbinger Institute i USA.

2.7. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: databeskyttelse@arbinger.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

The Arbinger Institute 
Haslegaardsvej 10
8210 Aarhus V
Telefon: +45 25 30 29 00
Email: info@arbinger.dk