8 ugers fastholdelsesguide – Vi-orienteret indstilling

Current Status
Not Enrolled
Price
Lukket
Get Started
This course is currently closed

Du er ikke logget ind, klik her

Tilbage til Min Profil

Vi-orienteret indstilling

Velkommen til dette 8-ugers videoprogram, der er lavet som en guide til at fastholde metoden du har lært på “Fra jeg- til vi-orienteret indstilling”. Du vil 1 gang om ugen modtage link til påmindelse om programmet. Du kan til enhver tid navigere i forløbet via menuen til venstre.

Programmet kan både anvendes af enkeltpersoner eller teams, der arbejder sammen.

Som leder kan du afsætte fx ti minutter på teammøderne for at implementere nogle af hovedpunkterne i denne guide.

KOM GODT I GANG

GDPR

Vi gør opmærksom på at vi gemmer dine oplysninger, når du logge ind i dette online program. Ved at klikke videre accepterer du hermed at have læst vores privatlivspolitik. https://arbinger.dk/privatlivspolitik/ Ønsker du at blive slettet af programmet, kan du til en hver tid skrive til databeskyttelse@arbinger.dk

Trin 1:

Download og print PDF manualen som du finder herunder. Det kan være en god idé at have din håndbog fra 2-dags workshoppen ved hånden.

Trin 2:

Læs introduktionen til hver video, og se herefter videoen. Det er vigtigt at se hele videoen igennem, for at kunne fuldføre lektionen. Skriv svarene på de spørgsmål, der kommer efter hver video, for at gå videre i processen og anvende det, du har lært. Når du har svaret på spørgsmålene, kan du klikke gem, og svarene vil herefter ligge på forsiden af kurset, og kan gemmes eller udskrives. På den måde bliver guiden et opslagsværk over det, du har lært, og kan være et sted, du kan skrive de aftaler ned, du laver med dig selv, så du bagefter kan implementere dem i dit arbejde.

Trin 3:

Print dit diplom

Trin 4:

Vi vil rigtig gerne have din feedback. Vi håber du vil bruge 5 min. på at skrive en kort feedback, og sende den til: info@arbinger.dk

Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.